OM MAYA DRØSCHLER

Jeg håber, at jeg vil inspirere dig her på bloggen. 

Min baggrund er mere end 10 års erfaring som både lav og høj HR dame i brancher som engineering, detail og medicoindustrien. 

Nu driver jeg min egen virksomhed, Point of HR, som opererer i krydsfeltet mellem HR og kommunikation. I Point of HR tilbyder jeg rådgivning og design af HR processer, som er værdifulde for alle, der driver dem, og for alle, der bliver udsat for dem. 

Min metode er baseret på balancen mellem tre forhold: 

  • din virksomheds særlige branchesituation og konkurrencevilkår
  • den tilgængelige forskning og viden
  • globale trends i forretningsskabelse og arbejdsliv 

Jeg laver selvfølgelig også foredrag og workshops, ligesom du ikke går forgæves, hvis du søger sparring på jeres talenttiltrækningsstrategi eller har en drøm om at styrke jeres arbejdsgiverbrand.  

Personligt tror jeg på to ting: at fremtidens organisationer er indrettet til mennesker i samspil med teknologi og at fremtidens organisatoriske kodeks har sit udspring i viden og evidens. 

Og så tror jeg på, at teknologien vil give os frihed, hvis vi bruger den klogt.

Hvis du har lyst til at vide mere om mig, kan du finde mig på LinkedInGoogle+InstagramTwitter og Snapchat eller kontakte mig via mail.

Lad mig slå fast her på falderebet, at bloggen her er strengt ikke-kommerciel, så selvom jeg nu har flaget, at jeg har en virksomhed on the side, er det ikke ensbetydende med, at der kommer til at foregå alverdens marketingstunts her på sitet. 

Bloggen er mit frirum, og det håber jeg også, den bliver for dig.  


Med venlig hilsen
Maya Drøschler